Mountain

Venue

Idaho Springs

Part barn, part loft, all cool. This venue sits atop a ridge on 35 acres of pine and aspen forest surrounded by protected Forest Service land. The use of a 45kwh off-grid PV system and a backup generator allows the venue to run 100% off-grid via solar power.

 

The architectural design capitalizes on the stunning views from large wooden decks. Large windows, urban loft like concrete floors and eclectic lighting complete the chic rustic vibe. 

Above:

A timber accented hallway from the entry leads to the simple, yet elegantly rustic grand room

Above and Center:

The iron staircase to the second level offers a romantic overlook, dressing and relaxation areas

Below:

This aerial view shows the beauty surrounding the venue along with a solar paneled roof which affords a green alternative for heat